6 Aralık 2011 Salı

Liked Win nedir, Liked win ile para kazanmak o kadar kolay mı?

Liked win sistemini aranızda bilmeyenler vardır.Liked Win sisteminin amacı kullanıcıların sayfalarını bu sayede başkalarının önüne getirerek sayfalarını beğendirtmek yani beğeni sayısını arttırmaktır.
Birkaç üniversite öğrencisi biraraya gelerek facebookta bir beğeni sistemi oluşturdukları application ile başladı bu serüven. Facebook'un bu applicationu uygunsuz bulması nedeniyle bir kaç defa uygulama facebook üzerinden kaldırıldı hatta Liked Win sistemini sayfası bile kapatıldı. Ancak Liked Win yapımcıları pes etmediler ve Liked win sistemi ile neler yapabileceklerini göstermek için farklı arayışlara girdiler. Sistemin ilk zamanlarda birçok açığı bulunmaktaydı. Bu yüzden programlama kurtları bu sistem üzerine otomatik beğenme macroları oluşturmaya başladılar. Böylece Liked Win de begeni yaparak kredi kazanmak veya para kazanmak daha kolay hale gelmişti. Bu açığı kapatmak üzere Liked win yapımcıları Liked win i desktop (masaüstü) programlama ile farklı bir program yazmaya kalkıştılar. Böylece sistemin açığını bir nebze kapatmaya çalışmışlardı.
Herkes yaptığın işin karşılığı almak ister elbette ki. Liked Win fikrini uygulayan kişilerde emeklerinin karşılığını almak için farklı farklı yollar deneyerek programdan para kazanma tutkusu içerisine girmişlerdi. Farklı farklı yollar deneyerek premium üyelikler ile uygulamayı/programı kullanan kişilerden para almak için bazı yollara başvurdular. Bu programı kullananlar sadece sayfalarını beğeni sayısını arttırmıyorlardı. İsteyenler sadece bu işi kredi kazanarak kazandıkları bu kredileri paraya çevirerek paypal hesabına ödeme alabiliyolardı.
Şimdi gelelim o malum konuya Liked Win yapımcıları programı kullanan kişilerin emeklerinin karşılığını bu süreçte veriyormuydu acaba ? Bunu doğrudan inkar etmemiz haksızlık olur. Ancak ilerleyen günlerde uygulama/program scama düştü. Yani 10 lira olarak belirledikleri limiti geçen üyelere ödemelerini alacakları sözünü veren yapımcılar bu sözlerinin arkasında duramaz hale gelmeşe başlamışlardı. Baktılar iş çığrından çıkmaya başladı. Çare aramaya başladılar, çare aramak derken kendileri için çare arayıp bu yükün altından kalkmalarından bahsediyorum. Şu günlerde Liked Win ödeme en iyi kullanıcılar diye oluşturdukları sayfayı kaldırdılar. Neden mi dersiniz. Çünkü insanlar orada ödeme limitinin üstüne geçipte ödeme yapılmadığını görmesinler diye.. Kendileri gibi Ödeme bekleyen onlarca insanın olduğundan haberdar olmasınlar diye. Son olarak sistemin scam' a düştügünün göstergesi olarak ödeme limitinin 30 lira olması herşeyi açıklıyordur heralde. Bunu Şöyle açıklayabilirim :
Facebook'ta kişilerin beğenme limitinin 5000 sayfa ile sınırılı olduğunu herkes biliyordur. 5000 Sayfayı bu sistem ile sayfa başına 10 krediden beğeni yaptığımızı düşünürsek (Bu sayfa başı beğeni için maximum kazanabileceğimiz kredi miktarıdır<>10 kredi) 5000x10 = 50000 (Ellibin) kredi yapmaktadır. Liked Win sisteminde 50 000 kredinin bedeli ise 25 liradır. İnsanların emeklerini sömürmeye yönelik bu sistem için söyleyebileceklerim bu kadarla sınırlı olmasada şimdilik dudaklarımdan dökülenler bunlar..

1 yorum:

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!


    Here is my website casino online

    YanıtlaSil